16 september 2013

Fina, funktionella trädgårdsstövlar

Gröna gummistövlar som står i en gul, blommig kartong.


Så kom till slut ett rejält höstregn, efter alla dagar med lånad sommartid. Men för min del gjorde det inte särskilt mycket att dropparna öste diagonalt. Jag trädde på mina fina gummistövlar från Joules och kunde sedan ta mig torrskodd till jobbet.

Stövlarna hittade jag efter mycket letande i butiker och på nätet. Målet var att hitta gummistövlar som skulle fungera i både kallt och varmt väder, tåla trädgårdsjobb (såklart), ha lite höjd - då buskar och högt gräs lätt blöter ner benen, inte kosta för mycket och gärna se trevliga ut.

Till slut hittade jag de perfekta stövlarna på rea. 499 kronor kostade det gröna paret på Brandos.se. Nu var det ett tag sedan jag köpte dem, så priset har gått upp igen. Men det kommer säkert fler tillfällen för den som är sugen på ett par riktiga garden wellies.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...