12 april 2013

Inspiration från Nordiska Trädgårdar

Idag var jag och min ettåring på mässan Nordiska Trädgårdar. Här kommer lite inspirationsbilder från besöket. På plats passade jag även på att lyssna på Sanna Töringes föredrag "Paradiset : Underbart, enkelt och lite lagom slarvigt i trädgården", som var baserat på hennes bok med samma namn. Imorgon kommer en sammanfattning av vad hon sa.

Enkelt men ändå välkomnande och en rolig barnmöbel

Naturlig och mer fixad skönhet

Fin arbetshörna och fantastiskt kronärtskocktyg2 kommentarer:

  1. Kul att se vad andra fastnar för. Förstår att du såg barnmöblerna, när du har småbarn. Den där bänken var verkligen ljuvlig. Och kronärtskockstyget är jättefint!

    SvaraRadera
  2. Ja, det där tyget skulle jag gärna ha hemma. Och arbetshörnan. Men bänken är tyvärr lite för stor. När jag åkte från mässan tänkte jag dock att jag mest hade sett massor av människor, och inte så många inspirerande odlingsexempel. Men det var tur att jag hade fotat under tiden. Väl hemma upptäckte jag att jag hade sett en hel del. Ljuset är dock inte det bästa på mässan, så flera bilder ratades. Bland annat på samplanterade grönsaker och murgröna som klättrade på rutor av tjockt snöre. Men de sakerna tänkte jag ta upp i bloggen på annat vis. Snart kommer inlägg om vilka växter som trivs i varandras sällskap och lite inspiration kring växtstöd.

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...